För den som letar bröllopslokal i Skåne finns många alternativ. Därför är det viktigt att tänka på vad som är viktigt för er som brudpar, och vilken känsla ni vill skapa på er speciella dag. På Helmerslunds gård utanför Smygehuk får du en festlokal med närhet till den skånska naturen och en avslappnad atmosfär. Har får ni möjlighet att ordna ett bröllop som visar er personlighet!

Letar du efter en bröllopslokal i Skåne? Då har du kommit rätt! Helmerslunds gård ligger strax norr  om Smygehuk som även är känt för att vara Sveriges sydligaste udde. Här finns närheten till natur samtidigt som Trelleborg är 20 minuter bort. Gården har anor från 1600-talet och här blandas gammalt och nytt i en avslappnad atmosfär. 

Vår bröllopslokal ligger mitt i naturen och ger möjlighet att ta del av det bästa som Skåne har att erbjuda: från hav och strand till skog och åkrar. Den skånska slätten med rapsfält och sädesfält är en härlig inramning för vilket sammanhang som helst, men extra passande i det romantiska sammanhang som ett bröllop innebär. Speciellt för Smygehamn är de många kalkugnarna som passar perfekt som en unik bakgrund för era bröllopsbilder. Här kan du läsa mer om omgivningen.

Personligt och avslappnat

Väljer ni att gifta er på Helmerslunds gård får ni möjlighet att ha en personlig och avslappnad bröllopsfest. Här får ni utrymme att bestämma och utforma alla delar av bröllopet själv: vigsel, dekoration, mat och dryck samt dans och underhållning. Dessutom är det generöst med tid för att hinna med alla förberedelser ett bröllop ofta kräver: bokar ni en lördag har ni tillgång till lokalen torsdag-måndag.

På vår webbplats har vi samlat information om vår lokal samt tips och råd kring vad som kan vara bra att tänka på när man planerar sitt bröllop. Har du några frågor – tveka inte att kontakta oss! Här hittar du kontaktuppgifter.